Menu Close

Aicinām pieteikties vasaras skolai “Medijpratība: Domā! Lieto! Zini!” 2023

Vasaras skolas datumi: 26.06.- 03.07.2023.
Norises vieta: Biznesa augstskola Turība
Norises forma: klātiene
Piedalīties aicināt: Turības visu fakultāšu studenti


Biznesa augstskolas Turība aicina studentus pieteikties medijpratības vasaras skolai “Medijpratība: Domā! Lieto! Zini!”, kas šogad notiks jau otro reizi un norisināsies jūnija beigās.
Tā būs lieliska iespēja interesantā un radošā studiju procesā uzlabot savas zināšanas par medijpratību. Vasaras skolas laikā notiks dažādas lekcijas, kā arī tā būs iespēja tikties ar komunikācijas nozares profesionāļiem un žurnālistiem. Dosimies kopā mācību ekskursijā, lai apskatītu medijpratības tēmu no dažādiem skatupunktiem.
Vasaras skolā studenti iegūs iemaņas, kas ir vērtīgas, lietojot digitālo saturu, iepazīsies ne tikai ar medijpratību un kāpēc tā ir tik svarīga digitālā satura laikmetā, bet dos ieskatu arī kritiskajā domāšanā, komunikācijā un netiķetē, tiešsaistes komunikācijas drošībā, digitālajā kultūrā, moderno mediju lietotprasmē, utt. Būs iespēja kopīgi veidot medijpratības video un audio saturu, kā arī filmēt radošus video par šo tēmu.


Vietu skaits ierobežots! Aicinām pieteikties vasaras skolai līdz 9.jūnijam, aizpildot elektronisko pieteikšanās anketu: https://forms.gle/dEe9SHzXcjF7jDgX7

Vasaras skolas noslēgumā iegūsi sertifikātu ar 3 ECTS medijpratības studiju kursā.
Dalība vasaras skolā ir bez maksas! Nodrošināsim arī transportu uz mācību vizītēm.
Dalībnieki: Tiek aicināti pieteikties visu fakultāšu un studiju virzienu bakalaura un maģistra līmeņa programmu studenti. Īpaši gaidīsim pieteikumus no komunikācijas jomas studentiem.

Sīkāka informācija:
Jana Bunkus
Tālrunis: 29170955
E-pasts: jana.bunkus@turiba.lv

Medijpratības projekts Turībā notiek Baltijas Medijpratības Programmas ietvaros, kas ir ASV valsts departamenta programma, ko administrē globālā attīstības un izglītības organizācija IREX.